KIRKLARELİ / LÜLEBURGAZ - Düvenciler Anadolu Lisesi

ORTAK SINAVLAR

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Toplantısı 22 Ekim Pazar Günü Saat 11:00-13:00 Saatleri arasında yapılacak olup velilerimiz toplantı sonrasında sınıf rehber öğretmenleri ve ders öğretmenleri ile sınıflarda görüşme yapabilecektir.

Ekm

Okulumuz 10.Sınıf öğrencilerinden Muhammet Umut DEMİRCAN Türkiye Ferdi Bisiklet 3. ve 4. Etap yarışmalarında Türkiye ikinciliği kazandı. Ödülünü okul müdürümüz Arzu BECERENEL Cuma günü okul kapanış töreninde takdim etti.

Ekm

Okulumuz mezun öğrencilerinden Berke Enis TOLGA 12. sınıf öğrencilerimize üniversite eğitimi ve iş hayatı ile ilgili bilgi ve deneyimlerini aktardı.

Eyl

DÜVENCİLER ANADOLU LİSESİ 2023 YILI SON SINIF ÖĞRENCİLERİ YERLEŞTİRME LİSTESİ

Eyl

( tenefüsler ve öğle arası dahil) cep telefonunun KESİNLİKLE KAPALI TUTULMASI, cep telefonu açık durumda görülen öğrenci için Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinin ilgili hükümlerince DİSİPLİN İŞLEMİ Yapılması kararlaştırılmıştır.

Ağu

Kayıt Randevu Tarihleri

Ağu

Kayt icin ogrencinin birinci derece yakn (anne veya babas) okula gelmesi gerekmektedir.

Gerekli evraklar:
*    nufus cuzdan fotokopisi.
*    anne -baba ayr olanlar icin velayet durumunu gosterir belge.
*    devlet parasz yatllk ve bursluluk onceden burslulugu varsa mezun oldugu ortaokuldan burslu olduguna iliskin ust yaz.
Not: kayt icin okulumuzdan verilecek belgelerin eksiksiz doldurularak okul idaresine teslim edilmesi gerekmektedir.

Haz

Okulumuzun 10 ve 11. Sınıf öğrencilerimiz Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Esra Turhan Gürbüz'ün danışmanlığında Yıl Sonu Resim Sergisi düzenledi.

Okulumuz 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı töreni.

Ock

Internet Güvenliği Konusunda Yürütülen Çalışmalarımız Sonuçsuz Kalmadı.

Ock

Matematik öğretmenimiz Burçin Celep,  Milli Eğitim Bakanlığının düzenlediği 5  gün boyunca süren Bilim Olimpiyatları Danışmanlığı (Matematik) seminerini aldı. Erzurum'da verilen bu eğitim öğrencilerin matematik, fizik, kimya derslerine ait ilgilerini arttırmayı hedeflemektedir. Eğitimin mart ayında yapılması sebebiyle öğretmenimiz karlı Erzurum günlerinden renkli görüntüleri bizlerle paylaştı.

Ock

Güvenli internet, güvenli gelecek!

Ock

Okulumuzun 10 ve 11. Sınıf öğrencilerinin Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Esra Turhan Gürbüz'ün danışmanlığında hazırladığı 1. Dönem Resim sergimizin açılışını, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cihan ERDEM gerçekleştirdi.

Ara

2022-2023 Okul Sporları kapsamında düzenlenen Badminton İl Birinciliği müsabakalarında